wat portretten van de laatste tijd

De laatste paar maanden heb ik heel wat mensen voor mijn lens gehad. Anderen mensen fotograferen was best nieuw voor me. Het is toch wel iets anders dan zelfportretten maken: naast dat het minder gedoe is, (geen ge├»mproviseerde statieven) moet je ook weer op andere dingen letten: het model moet zich op haar/zijn gemak voelen en je kan het natuurlijk ook niet maken om met mislukte foto's aan te komen. Het feit dat sommige mensen bloemen in hun mond gestopt kregen of  20 minuten op de grond moesten liggen voor de foto, leverde misschien niet echt een positieve bijdrage aan het gemakkelijk voelen, maar al met al waren het altijd leuke, gezellige fotografie-uurtjes.  

Hier volgt een overzichtje van een paar van de portretten die ik de afgelopen tijd heb gemaakt. 


Nerissa (klik hier voor meer)


Myrthe (klik hier voor meer) 


Ida (klik hier voor meer)

Ik

9 comments

 1. Ah dit vind ik echt zo leuk om te zien! Hele mooie foto's! Ik krijg gelijk weer zin om naar buiten te gaan om foto's te maken

  ReplyDelete
 2. Mijn god wat maak je mooie foto's!!! Hier kun je echt heel erg trots op zijn hoor

  ReplyDelete
 3. De foto's zijn echt allemaal zo ontzettend gaaf!

  ReplyDelete
 4. Wow these photographs are seriously amazing!

  ReplyDelete
 5. Ik houd ZO van je zelfportretten (vooral die met alle schaduwen, oh, luuvvv (ik moet ook eens zo'n plekje vinden waar je zulke lichtinvallen hebt). (HOE WAS DE MEET VANDAAG????)

  ReplyDelete
 6. Aaahh sonia, deze zijn allemaal zo moooi! #soniafotografeertalleenmaarmensentussendebloemen

  ReplyDelete
 7. Aah je maakt echt de mooiste foto's zeg! Man wat heb jij een talent hiervoor

  ReplyDelete
 8. Wat een supertoffe recap! Je maakt echt prachtige portretten :) De beauty straalt er gewoon van af.

  ReplyDelete

2015 - © Little universe in my mind. Design by MangoBlogs.