A roll full of flowers

One of the many reasons why I love shooting film,  is that it's often a surprise how my photos will look like, because I sometimes forget what kind of pictures I have taken. This was also the case with this roll of film. When I was scanning my negatives, I realised  almost every picture contains a flower or something green. I shot this film roll during the time when yellow little flowers were popping up everywhere, so that resultated in a roll film full of flowers.... Thank you Hanani, Arjanne and Myrthe for being my models. :)

For the dutchies:
Ik was al een tijdje aan het twijfelen om mijn blog (ook in) het engels te schrijven. Zowel omdat het mij leuk en uitdagend leek, als dat ik er via instagram vraag naar kreeg. Om de knoop door te hakken, heb ik het begin van dit artikeltje maar gewoon in het engels geschreven. In de toekomst ga ik denk ik ook in het Nederlands te schrijven (omdat ik weet dat sommigen dat fijner vinden), maar omdat dit zo'n klein stukje tekst was en het meer om de foto's ging, heb ik het maar zo gelaten.

12 comments

 1. Very pretty, and oh my, how I love the one that's fully out of focus! Though every photo with flowers in it is a great one if you ask me ^^ Long live spring <3

  ReplyDelete
 2. This is so stunning, well done❤️❤️

  ReplyDelete
 3. Oeehh wat een prachtige foto's! De kleur van Hanani's haar is ook zo mooi met de gele bloemen :)

  ReplyDelete
 4. Super toffe foto's! En als jij graag in he tengels schrijft, lekker doen!

  ReplyDelete
 5. Echt heel erg mooi! Toch wel extra knap met een analoge camera omdat je niet direct her resultaat ziet eb je instellingen kunt aanpassen 😊

  ReplyDelete
 6. Echt heel erg mooi! Toch wel extra knap met een analoge camera omdat je niet direct her resultaat ziet eb je instellingen kunt aanpassen 😊

  ReplyDelete
 7. Wauw wat een gave foto's zeg, zo vrolijk met die bloemen<3

  ReplyDelete
 8. Ze zijn echt heel mooi geworden Sonia! En dat Engels schrijven, gewoon doen. ;)

  ReplyDelete
 9. Gewoon doen waar je je goed bij voelt Sonia, opzich is het nooit slecht om mijn engels te verbeteren dus ik geef er niet om als je enkel Engels doet. (EN OEH leuke foto'sss)

  ReplyDelete
 10. Ahh, engels, leuk! (& tof dat er vraag naar was joh!) Supermooie foto's allemaal! Zo heerlijk al die bloemen! En HEY die bladeren & hand herken ik, woah, m'n hand is beroemd en staat op sonia's blog!

  ReplyDelete
 11. Hele mooie foto's! Van zo veel bloemen wordt je gelijk vrolijk :) en vet dat je het in het Engels gaat doen! Ik vind het persoonlijk inderdaad wel wat fijner om het in het Nederlands te lezen, dus fijn dat je dat er ook bij doet!

  ReplyDelete
 12. Deze foto's zijn echt fijn om naar te kijken, ze hebben iets rustgevends en bloemetjes zijn altijd mooi op foto's! Ik zou het zelf geen probleem vinden als je in het Engels verder schrijft hoor, ik blijf je blog toch wel lezen :)

  ReplyDelete

2015 - © Little universe in my mind. Design by MangoBlogs.