www.littleuniverseinmymind.com

Eigenlijk dient dit artikeltje vooral als test om te kijken of mijn bloglovin werkt. Maar nu ik dan toch bezig ben ben, schrijf ik nog wel wat meer. Ik weet niet of het je al was opgevallen (kijk maar eens bovenaan): ik heb een eigen domeinnaam! Het is officieel: weg met "blogspot.nl" die mijn lange blognaam nóg langer maakte. www.littleuniverseinmymind.com it is! 

Ik zal eerlijk zijn. De laatste tijd had ik wat twijfels over mijn blog. Wat voor artikels? Zijn mijn foto's wel mooi genoeg? Vaste dagen? Niche? Wat vinden jullie leuk? Wat vind ik leuk? Andere naam? Langere teksten? Vaker posten? En zo kun je nog wel even door gaan. Deze twijfels hebben waarschijnlijk voor een groot deel te maken met mijn perfectionisme. Ik wil van alles doen, maar het moet dan ook heel goed zijn. 

Natuurlijk spoken deze twijfels nog steeds wel een beetje rond in mijn hoofd, maar met mijn nieuwe domeinnaam heb ik opeens veel meer zin, motivatie en inspiratie om te bloggen. Naast mij ligt een notitieblokje vol met ideeën voor creaties en artikels. En begrijp me niet verkeerd: ik vind bloggen nog steeds heel leuk en er zullen ook niet opeens van de één op andere dag hele grote merkbare veranderen komen. Ik wil  gewoon iets creëren wat jullie leuk vinden om te zien en lezen en waar ik trots op kan zijn. 

9 comments

 1. Je blog is zo leuk en mooi! Echt waar je hebt geen niche nodig en je foto's hoeven niet altijd helemaal perfect te zijn. Dit is jouw blog en dat maakt het zo mooi (maar met een eigen domeinnaam natuurlijk nog VEEL mooier).

  ReplyDelete
 2. Ik heb je blog net toevallig ontdekt en vind 'm heel leuk, gewoon zoals 'ie is! Die twijfels zijn dus nergens voor nodig - doe gewoon waar jij je goed bij voelt ;-)

  ReplyDelete
 3. Yaaayy, je eigen domein, superleeuk!! En om het nog maar even te zeggen, i luff je blogje <3

  ReplyDelete
 4. Ik vind jouw blog altijd heerlijk om te lezen, en wat leuk dat je nu je eigen domeinnaam hebt!

  ReplyDelete
 5. Ik zit precies met hetzelfde probleem, perfectionisme it is.. Achja, lukt wel hoor, gewoon even andere omgevingen betreden en dan betert het wel! Het is zooo fancy en mooi! (((:

  ReplyDelete
 6. Gefeliciteerd met je domeinnaam! Ik lees je artikels met veel plezier en denk dat je echt wel trots mag zijn op je pareltje van een blog :)

  ReplyDelete
 7. Ooh hoe gaaf, je eigen domeinnaam!! Het staat zo mooi hihi. Ik herken het, dat perfectionisme.. blijft lastig!

  ReplyDelete
 8. Aah gaaf Sonia, gefeliciteerd met je eigen domein :) Wilde trouwens ook even zeggen dat jouw blog echt een van mijn favorieten is geworden, dus ga gewoon zo door als altijd! ♥

  ReplyDelete
 9. Je eigen plekje tof! Bloggen is toch een leuke hobby waar jij lekker moet doen wat jij wil doen. Want het is toch jouw plekje. De wereld is niet perfect en zo hoeft een blog ook niet prefect te zijn!

  Ps. Je foto's zijn behoorlijk jaloersmakend qua stijl en kwaliteit. Dus maak je echt daar maar niet druk om.

  ReplyDelete

2015 - © Little universe in my mind. Design by MangoBlogs.