En toen was er alweer een jaar voorbij..........


......... en wow wat ging dat snel. 

Precies een jaar geleden publiceerde ik mijn eerste artikeltje: NDSM Adventures. Ik weet nog precies hoe ik mijn Engels door een vriendin liet checken en hoe spannend ik het vond om op de publiceer-knop te klikken. Wat ben ik blij dat ik toen op die knop heb geklikt, want nu, een jaar later, heb ik er nog steeds evenveel plezier in. 

Laat ik wel eerlijk zijn. Super trots ben ik nou ook weer niet op mijn eerste blogjaar (the life of a perfectionist). Een blog beginnen in je examenjaar is nou niet echt het beste plan en de eerste paar maanden in het Engels bloggen was ook niet het grootste succes. Maar ja, van fouten leer je en toch ben ik blij dat ik ondanks de onhandige tijd en de eerste paar maanden in het Engels schrijven nu een blog heb.


Maar oké, nu gaan we het over de leuke dingen hebben. 

In mijn eerste blogjaartje heb ik......

lieve, creatieve, inspirerende, leuke mensen ontmoet
nog meer liefde voor fotografie gekregen
veel plezier gehad
blij geworden van jullie reacties

Dat laatste puntje wil ik nog even toelichten. Ik wil jullie heel erg bedanken voor dit jaar. Hoewel ik niet altijd (lees: bijna nooit, oeps) reageer op jullie reacties (ga ik ECHT meer doen), lees ik ze altijd met veel plezier en maken ze mij heel blij. Eigenlijk was ik van plan om een give-away te doen, zodat ik jullie iets terug kon geven. Helaas is dat er niet van gekomen (komt wel ooit), maar misschien kan ik jullie wel een "lach op je gezicht" geven. Ik heb namelijk iets heel idioots, maar wel toepasselijk voor mijn blogverjaardag gemaakt. Scroll maar verder....Tja uhm, dit is mijn hoofd in mijn blogheader, met sterretjes op mij heen. Hopelijk heb ik je die "lach op je gezicht" kunnen geven en niet die "help, trauma for life, wat is dit voor eng hoofd?!"


In mijn eerste blogjaartje waren dit de vijf best gelezen artikeltjes:


Dus. Vandaag begint mijn tweede blogjaar. Mijn hoofd zit vol ideetjes en inspiratie en hopelijk komt mijn camera snel uit het cameraziekenhuis. Ik ben van plan om vaker en regelmatiger te gaan bloggen en meer te creëren.  Ik heb er in ieder geval veel zin in!

Nogmaals heel erg bedankt "jij daar achter het scherm" :)

Veel liefs.
Sonia

10 comments

 1. Gefeliciteerd! Ik wist niet dat je nog maar een jaar bezig was, leek veel langer. :) Heel creatief met dat gifje haha.

  ReplyDelete
 2. Woehoeee gefeliciteerd! En wat een geweldige animatie haha.

  Liefs <3

  ReplyDelete
 3. Ahhh GEFELICITEEEEERD!! Nog veeeele jaartjes he, want dan kan ik je blogs nog veeeele jaartjes met plezier lezen :)) En haha, luf je header met jouw hoofd erin! Eigenlijk moet je 'm vandaag even echt instellen als header, omdat 't je blog bday is :))

  ReplyDelete
 4. Haha, die lach is wel gelukt hoor die banner moet je nu echt veranderen hij is te leuk! Nu nog een keertje heel erg gefeliciteerd want op dit 1e jaartje mag je best trots zijn!

  ReplyDelete
 5. yeaaaah! Gefeliciteerd! Op naar nog meer blogjaren! Je mag exht super trots zijn op dit blogjaar!

  ReplyDelete
 6. Gefeliciteerd! Hopelijk nog op velen jaren :) En trouwens, de lach is zeker gelukt haha.

  ReplyDelete
 7. Woehoee gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag! Dat gifje is echt geweldig haha, je lijkt net zo'n 17e-eeuws persoon op een schilderij in het Rijksmuseum met o ja, glitters. LOL. Hopelijk blog je nog lang door! XX

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! En haha, ja ik vond mezelf ook wel een beetje op een 17e-eeuwse persoon lijken :p

   Delete
 8. Oehh een jaar alweer, gefeliciteerd met je blog!! Hopelijk komen er nog vele jaren bij, ik lees je blog altijd met veel plezier! Die gif is zo leuk ook! :)

  ReplyDelete

2015 - © Little universe in my mind. Design by MangoBlogs.