Een outfit + Een levensverhaal

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een persoonlijk verhaaltje op mijn blog heb geplaatst. Ik weet niet of jullie dit überhaupt interessant vinden, maar aangezien mijn leven best wel wat anders is dan vorig jaar leek het mij wel handig om jullie een beetje "up-te-daten". Wees maar gerust, het wordt heus geen heel levensverhaal, hoor!

Oke, waar begin ik...... 

Vandaag is het precies een maand geleden dat ik terugkwam van interrailen (en ik mis het zo erg!). Daarna heb ik bijna full-time bij de Albert Heijn gewerkt om opnieuw geld te verdienen. Daar heb ik nu ontslag genomen en gisteren en eergisteren heb ik bij boekenfestijn in Utrecht gewerkt (wat overigens een ramp was....). Nu ga ik hard op zoek naar een leuker baantje! :)

Zoals je misschien wel weet ben ik vorig jaar geslaagd en neem ik dit jaar een soort tussenjaar. Vorige week ben ik wel begonnen aan de vooropleiding beeldende kunst op de HKU. Helaas ging mijn eerste schooldag niet helemaal soepel..... 
1. Ik laat mijn camera in de ochtend op de grond vallen, waardoor die niet meer aan gaat en dus stuk is. Huilend bel ik in de trein de fotowinkel en krijg te horen dat ik minimaal op een bedrag van 200 moet rekenen. Fijn begin van de dag...... Snik Snik. 
2. Daarna kom ik (gelukkig wel met een ander meisje) twee uur te laat, omdat wij bij het verkeerde gebouw van de HKU stonden. 

Verder was de eerste les leuk en super kunstzinnig: "kies drie huis-tuin-keuken-voorwerpen uit die je belangrijke eigenschappen uitbeelden en maak er drie composities van". Ik ben druk in de weer met het huiswerk, wat ik heel leuk vind om te doen (wel wat anders latijn of natuurkunde).

Naast veel werken ben ik de laatste tijd hard op zoek geweest naar een kamer. Ik stuur op een dag duizenden berichtjes, maar niet echt met succes. Ik ben wel al een keer naar een hospiteeravond geweest, maar dat waren toch niet echt mijn type mensen. Vrijdag ga ik weer naar een kamer kijken, dus duim maar voor me :).  Als iemand toevallig nog een kamer in Utrecht heeft of een plekje weet, laat het me weten!
Nu jullie een beetje weten wat ik allemaal uitspook ga ik het nog even over de foto's hebben. Toen ik vorige week met Janne afsprak, had zij de perfecte outfit foto's gemaakt, alleen was er één probleem: mijn hoofd. Op elke foto leek ik op een aardappel die een beetje verdrietig was.... Vandaar deze foto's van mij zittend op een trappetje, waar ik niet echt goed mijn outfit show, omdat hier mijn hoofd nog wel "oke" is.

Dit is wat ik draag:

Mom Jeans  •  Topshop
Vest    IJ-hallen (HM)
Shirt  •  Brandy Melville
Tas    IJ-hallen (Primark)
Schoenen  •  Vintage

Hopelijk vond je mijn (toch wel een beetje levens)verhaal niet al te saai. 

Liefs Sonia

Foto's door Janne

Wat vind je van af en toe een update artikeltje? 

12 comments

 1. hopelijk kan je camera snel gemaakt worden! en vind je de kamer die je gaat bekijken leuk!

  ReplyDelete
 2. Echt zo rot van je camera! :( Hopelijk vind je snel een kamer, je outfit is trouwens superleuk! X

  ReplyDelete
 3. Super toffe foto's zeg! Nu maar hopen dat het goed komt met je camera!

  ReplyDelete
 4. He bah, wat rot van je camera, hopelijk is 'ie gauw weer gemaakt en kan je weer fotograferen. Tot die tijd lekker analoog! En fijn dat je het leuk vindt op de HKU! Ben heel erg benieuwd naar al je verhalen <3

  ReplyDelete
 5. Ooo, wat spannend dat je vanavond weer een hospiteeravond hebt. De klik moet inderdaad wel van beide kanten komen! Ik zal in ieder geval voor je gaan duimen. En even: wat een mooie foto's!

  ReplyDelete
 6. Zo stom van je camera! Ik zou ook echt gaan janken. Fijn dat je nu wel een kamer hebt gewonnen. Liefs

  ReplyDelete
 7. Ik zag op Insta dat je een kamer gevonden hebt inmiddels, yayy gefeliciteeerd! Wel naar dat je camera stuk is, dan baal je wel zeg :( gelukkig heb je het verder naar je zin op de HKU! Oh en, ik vind het juist leuk om persoonlijke verhaaltjes te lezen!
  xx

  ReplyDelete
 8. Ondanks die eerste dag klinkt het huiswerk dat bij je studie hoort wel echt supertof! :) En een leuke outfit zeg! Je broek is zo leuk!

  ReplyDelete
 9. Leuke outfit en hopelijk wordt je camera snel gemaakt!

  ReplyDelete
 10. leuk dat je de vooropleiding gaat doen op HKU!
  zo'n eerste dag is altijd lastig. enorm balen van je camera,
  ik had precies het zelfde op vakantie.
  Hopelijk gaan de komende weken met de vooropleidings dagen
  wat soepeler, en heb je het naar je zin!

  liefs joelle

  ReplyDelete
 11. Wat een prachtige foto's en geweldige outfit! En wat ontzettend vervelend van je camera :(

  ReplyDelete
 12. omg the vest en tas is zoo mooi! I love it!
  Jade xo

  ReplyDelete

2015 - © Little universe in my mind. Design by MangoBlogs.