Verlangen naar avontuur en vrijheid

Het is iets van 6 uur 's ochtends. Zo zacht mogelijk probeer ik de tent open te ritsen. Zonder succes. Mijn zusje wordt wakker en mompelt: 'Wat ga je doen?' 'Naar de zonsopgang kijken', zeg ik. Ik loop door het dorpje, ruik vers brood en zie iemand een dampende espresso drinken. Als ik eenmaal op het strand ben gekomen, valt het mij op hoe licht het al is. Ik zal toch niet te laat zijn, hé! Ik ga langs de boulevard zitten en kijk naar het nu nog gladde zeewater. Na een tijdje zie ik een rood puntje bij de horizon. Meteen daarna breken de wolken open en zie ik de eerste zonnestralen. Gelukkig, toch niet te laat.Behind the scenes

"Wauw de zon is nog mooier, snel weer een foto maken. Ik zet mijn camera neer op een oud wrak van een schip en probeer binnen 10 seconde de zee in te rennen. Snel ren ik weer terug naar mijn camera om hem weer op de zelfontspanner te zetten. Hupsakee, weer zo snel mogelijk naar het zee rennen. O nee, mij camera is in het zand gevallen! Help, het lenskapje gaat niet meer open. Gelukkig, toch wel. Oeps nog 5 seconden, snel weer de zee in rennen!"

Een meisje die vroeg in de ochtend de hele tijd heen weer aan rennen is op het strand zal er waarschijnlijk heel komisch hebben uitgezien, maar dat maakte mij niet uit. Het was geweldig om te doen en ik ben ook blij met het resultaat. 

Het is trouwens misschien een beetje random dat ik nu foto's plaats van de zomervakantie, maar toen ik deze foto's weer zag na een dag vol leerwerk, had ik zo veel zin in vrijheid en avontuur. Deze zonsopgang was zo mooi en ik heb denk ik wel iets van twee uur op het strand gespendeerd en genoten van de mooie kleuren en het lauwe zeewater. Dit was de eerste keer dat ik een zonsopgang bij zee heb gezien. Ik heb trouwens ook een blogpost gemaakt over mijn "Favorite Sunrises & Sunsets". Dit was nog in de tijd dat ik in het Engels blogde, maar als je het wilt zien, klik dan hier. (shameless self promotion)

Maar ja, wat ik dus wil duidelijk maken is dat ik niet kan wachten tot de examens zijn afgelopen en weer leuke dingen kan doen. Ik ben super zenuwachtig en hoewel ik wel heb geleerd, heb ik toch het gevoel dat ik niet alles goed genoeg ken. Maar ja, ik ga gewoon mijn best doen en ook goed slapen (hoop ik). Even drie weken doorzetten en dan kan ik eindelijk de vrijheid voelen van deze foto's.

Ik denk dat ik pas na mijn examens weer iets ga posten, dus ja, tot over drie weken!
Liefs Sonia

Ik wens de mensen succes die ook examens hebben!

11 comments

 1. leuk om dit fijne moment weer op te halen!
  het zijn prachtige, dynamische foto's.
  succes met je examens.


  liefs

  ReplyDelete
 2. Wat een mooie foto's! En veel succes met je examens!

  ReplyDelete
 3. Heerlijke foto's zeg! Ook ik ben nodig toe aan een vakantie waarin je eventjes helemaal vrij bent en kan doen waar je dan zin in hebt!

  ReplyDelete
 4. Haha, je hebt toen niet alleen mooie foto's gemaakt, je hebt ook even een full body workout gehad. Haha. Heel veel succes met je examens en ik hoop je daarna een keertje te kunnen meeten!! (misschien het weekend van 4/5 juni?)

  ReplyDelete
 5. Wat een prachtige foto's zeg, wauwie!

  ReplyDelete
 6. Wat een mooie foto's! Enne, heel erg veel succes met de examens (ik moet ook), you go girl <3

  ReplyDelete
 7. Ahh wauw, die lucht! Hihi, hoe je de foto's hebt gemaakt, zo gaat het nou ook altijd bij mij met zo'n timer haha :) Heel veel successs met je exames!

  ReplyDelete
 8. Beautiful sunset, the photos look great!

  xo,
  sara

  ReplyDelete
 9. Supermooie foto's! Succes met je examens!

  ReplyDelete
 10. Mooi gedaan! Dat is een ochtendje vroeg uit bed wel waard ;)
  Nog succes met je examens!

  ReplyDelete
 11. Haha precies, dat heb ik ook! Denk ik de ene moment waaaauw, dit is zo mooi de volgende minuut is het allemaal nog mooier.

  ReplyDelete

2015 - © Little universe in my mind. Design by MangoBlogs.